Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

26 July 2011

O carte

Atat de mult mi-am dorit cartea asta! Pentru copilul meu super sensibil. Si acum o am! E-book. Sunt super fericita si de la primele pagini am plans de emotie. Cine se simte "acolo" intelege de ce. Eu nu prea sunt fan al plansului demonstrativ, asta chiar m-a facut sa ma simt "acolo". Cine o vrea, o impart cu mare placere, stiu ca abia se face rost de ea.
Be sensitive, be happy :)

10 comments:

Dana said...

F interesant!!...as vrea si eu cartea... + ma gandeam daca te-ar interesa ca in viitorul apropiat sa faci un review la cartea asta pentru urbankid.ro :) Cred ca ar folosi multor parinti.

Dahnah said...

Dana, daca imi lasi adresa de email iti trimit cartea.
sau o gasesti aici: http://www.scribd.com/doc/60743155/The-Highly-Sensitive-Child

Clara said...

Multumim frumos, Dana. Am rasfoit-o virtual si mi-am comandat si eu cartea. Desi Bryce nu se incadreaza in categoria copilului foarte sensibil sau timid, eu sigur, ca si copil, m-am inscris in categoria asta si ma gindesc ca urmatorul ar putea sa ma mosteneasca.:) Oricum, mi s-a parut o lectura interesanta si e intotdeauna bine sa cunosti si alte situatii decit cea in care esti.:) Te pup cu drag

Dahnah said...

Ma bucur ca iti e de folos, Clara.
Vezi ca tot de tipa asta mai exista si The Highly Sensitive Person si Person In Love... probabil ca o sa te "atinga" mult daca esti o persoana asa. Si e probabil ca vreun copil sa iti semene, Daris il mosteneste pe taicasu la asta.
Pup si noi.

Dana said...

as vrea sa-ti pun cateva intrebari...cum nu gasesc o adresa de mail de-a ta, uite-o pe a mea... danapunctdragomirescuatgmailpunctcom. vroiam sa te mai intreb odata daca ai vrea sa faci un review despre cartea asta pentru rubrica de carti de pe urbankid: http://www.urbankid.ro/category/educatie/carti. astept o veste de la tine :) multam!!

Iasi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dahnah said...

Oh, am ramas in urma cu raspunsul, un review poate o sa apuc sa fac vreodata, asta daca mai si termin cartea aia, ca e una din cele 5-7-9 carti pe care le citesc concomitent :)

Anonymous said...

Multumesc de recomandare, o sa o citesc!

Laurita mommy, wife, woman :) said...

as putea sa o primesc si eu? mersi frumos

Dahnah said...

gasiti cartea aici: http://www.scribd.com/doc/60743155/The-Highly-Sensitive-Child