Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

04 May 2011

Cainii vagabonzi

Nu as fi crezut vreodata ca o sa ma bucur atat de mult de cainii vagabonzi! Mai ales dupa atatia ani de camin, unde roiau haitele in jurul tau, cand te dadeai jos din 601 si o luai prin gradinuta ca sa ajungi in camera. Aveam o oaresce frica nemanifestata fata de ei.

Dar acum imi plac. Imi plac ca ma ajuta. Cam asa: Merg cu Dari pe jos o vreme si apoi se gandeste ea ca e mai comod in brate, si ridica mainile ca sa o port, asa ca eu o mai amagesc cu "hai sa vedem un catel" si ea se incanta si face "uau uau uau", ca asa latra ei, niciodata "ham" si asa mai avansam. Cel mai extraordinar nu e ca o amagesc eu ci ca nu cad de mincinoasa. Nicioadata. La capatul altui bloc intotdeauna mai apare o potaie draguta. Si asa din una in alta ajungem pana acasa, manati cu placere de caini, pe care Daris ii adora. Cat despre pisici, guess what, sunt febletea ei (ma intreb de unde :P)

Ce gandeai ca e rau ajunge sa fie de bine. Dar si inversul e valabil, si anume: locurile de joaca!
Da, locurile astea dintre blocuri sunt faine, cand te duci direct acolo, cu scopul asta. Dar cand te plimbi si in cativa zeci de metri vezi nush cate parculete de astea si cand copila vrea sa mergem la fiecare din ele, nu mai ajungi la locul de destinatie.

Noroc cu cainii si pisicile, ca le mai urmarim si asa mai pacalim copila :)

2 comments:

happy-mami said...

Voi latrati in spaniola? Noi zicem ham si nu ne intele nimeni.
Carut nu folositi niciodata?

Dahnah said...

haha, da, asa a ales Daris sa imite cainii, adica fidel, nu inventii cu ham ham :P
Da, in parcul mare mergem cu carutul, ca e prea mult de mers :)