Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

23 September 2009

Ce mai face Daris

Ce mai face, mai face salturi... de ieri isi ridica capul de pe perna.. o pun asa culcata pe spate si am iesit din camera, cand trag cu ochiul, ea se intindea dupa mine, adica si-a ridicat capusorul de pe perna inainte, dar bine de tot.. wow am ramas surprinsa, desi imi zisese Luis ca a mai facut asa. E o draga si fortoasa!

Mai face ca mai gangureste din ce in ce mai mult si rade vocal tot mai des. E o pisoaica siameza, ca ele sunt vocale, abia astept sa vorbeasca.

Si ce mai stie ea sa mai faca: sa creeze parfum de marca :D miroase asa de frumos, "parfum de bebelus", mai ales capul are o aroma cu totul deosebita care nu face altceva decat sa o iubesti si mai tare.

Si ce mai fac eu... o visez pe Daris aproape in fiecare noapte/dimineata sau cand apuc sa dorm.

Si acum ce nu mai face Daris: nu doarme noaptea, nu mai plange ca inainte, dar pur si simplu noaptea nu e pentru dormit, domn'e si punct.
Si nici ziua nu e pentru dormit dormit, ci asa niste mini-somnici de 15, 20, 30 de minute apoi un scancet, leganat sau shushuit sa o mai pacalesti un pic, asta pana se scoala de tot ca vrea nectarul.

No comments: