Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

23 May 2010

BLW

N-am mai scris despre mancare, e un pic combinata cu ceva piureuri cand ii dam pe-afara sau e prea tarziu s-o mai lasam la masa (sta cate 30-40 minute), de obicei un cereal cu un fruct la lingurita si gata. Am inceput-o cand era cu diareea (care, btw, a revenit saptamana trecuta dupa prea mult iaurt natural - asa ca ii zic pas astuia pentru o vreme) si ii dadeam orez in toate combinatiile. Ca sa fim siguri ca mananca ceva ii dadeam piure si asa da, baga bine.

Acum, dimineata de obicei mananca fructe (de fapt nu prea) si daca nu si nu miez de paine amestecat cu banana de ex sau cereal de bb pe care il accepta. Exista si situatii cand impinge cu mainile orice, asta e.

Pranz e mereu BLW, de obicei carne fie de pui, de vita o suge mai mult ca n-are cu ce mesteca, sau peste. Carnea e mereu ok, legumele mai putintel. Aburite nu mai merg demult, uneori nici preparate.
Orez ii place (bleh pt mine)
Pastele is mereu preferatele.

Seara ii mai dam in parc un piure facut in casa, sau la intoarcele cereale cu apa, uneori cu un fruct. Acum ii place para, pepene rosu (mereu a fost) si cam usurel cu fructele, nu ca la inceput.
Daca e BLW e tarziu, pe la 9 jumate si e asa: paine cu unt, paine cu avocado sau fructe: pepene rosu, galben, mar, para, rar mango si la mai multe nu m-am mai aruncat (tot de cand cu diareea)

Zicea la carte ca pe masura ce trece arunca tot mai putin pe jos. La mine nu, chiar nu e deloc asa. Tot sterge tava cu ele si le zboara peste tot si acum si smulge tavita de deasupra de ajunge cu mancarea in poala, asa ca nu i-o mai pun pe cea mobila, las numai prima parte.

Stersul mainilor si al fetei in final e parca si mai mare dezastru, se enerveaza si incepe showul, asa ca o curat doar un pic si apoi o spal la chiuveta direct.

Intr-o vreme ii placeau biscuitii dintre mese, acum ii ia si in secunda urmatoare ii azvarle pe jos. Cu elan.

Bea numai apa si lapte, nu i-am dat niciodata sucuri. Ah, ceai de guayaba cand cu stomacul, si a functionat foarte bine.

Atat.

No comments: