Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

21 May 2010

Doarme daca adoarme...

Am zis, noaptea se trezeste de vreo 3 ori dupa lapte, adica de 2 noaptea si una pe la 7 am, dar mai doarme (vad ca le tot scurteaza, de la 11, la 10 si acu la 9 jumate).

Dar cu adormitul e tot mai greu. Niciodata nu a fost de-aia ca sa adoarma si zzzzzzzzzzz, mereu erau treziri mici pana la cazutul profund, dar acum e combinata vechea moda cu una mai noua: bea lapte la san, se ridica, ma escaladeaza, vorbeste, merge pisiceste prin pat, iar mai casca, iar isi mai freaca ochii, mai ia o gura de lapte, aproape inchide ochii si cand sa zii gata iar ma framanta. Asta tine si pana la 2 ore, timp in care eu stau pozitionta in pat, cu bucataria deschisa, bufet prepay non stop.

Nu mereu, uneori adoarme si mai repede, fara tot showul prezentat, dar de cele mai multe ori daca nu are difuziune seara il face la nap-urile de la pranz, uof uof!

Oricum e mai bine, adica cel mai bine de pana acum la capitolul dormit. Ieri citeam comentariile unor mamici care alapteaza toddlers de 3-4-5 ani si care se ataca si noaptea de vreo 3-4 ori, asa ca... long way to go! Ca eu ziceam ca dupa un an asa, nu mai vrea haleala noaptea, dar daca nu e de foame e de placere si tot te cauta la bluza :)

2 comments:

dani said...

Oooo...deci nu sunt singura pe lume..!Cand e satul,Mark si musca cu cei 7 dintuci.Numai bine!

Dahnah said...

bine ca Dari inca n-are dinti! :D