Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

16 December 2009

La 5 luni

Io nu prea is cu ce trebuie si ce nu trebuie sa faca bb la o anumita varsta, si cand ma uit, citesc site-uri de ale care zic "poate sa..." nu ca e ca un dat. Ca de exemplu Daris nu e cu rostogolitul mai deloc, in schimb cu apucatul obiectelor da, de mai multa vreme, si pare-se ca si cu statul la verticala... cateva secunde doar.

In fine, gasisem pe un site in spaniola si la 10 minute pe unul in rom. aceeasi chestie, si anume ca pe la 5 luni: "Incepe sa recunoasca starea de spirit a parintilor dupa intonatia vocii. Daca sunteti nervosi, face grimase si plange, din contra, o voce agreabila il face sa zambeasca."
In cealalta parte sublinia mai tare, ca orice conversatie e receptata si preia mood-ul in care esti, ca agreaza sau nu anumite persoane dupa cum si ce vorbesc. Ha! Asta e tare... ma streseaza cei care forteaza copiii... "pup-o pe X, sau imbratiseaz-o" sau faze de astea.

Ieri Daris si-a rasfrant buza de jos, semn ca urmeaza un plans, de 3 ori:
- prima cand Luis a zis ceva de Pancho, care cica era pisica ei, si noi, nesimtitii, l-am dat de-acasa
- doi: imi zice ceva Luis, in gluma, nici nu mai stiu ce era, asa cum ne dragalim noi
- si trei, ii zic eu... "ce nerusinat e tatal tau!" la care Daris incepe sa planga, instantaneu, cu lacrimi! llanto de am sarit amandoi: "no mami no, no es cierto!" haha!

Asa ca tre' sa incepem teatrul, cu tachinarile printre dinti, ca sa nu se supere Quishita mica.
Asadar, dinti sa fie ! gran sonrisa gran sonrisa gran sonrisa si zambete sonriendo sonriendo sonriendo

No comments: