Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

30 April 2010

Amigable update

Azi din nou mare show pe Daris, striga oamenii pe strada ca de obicei. Numai ca s-a intamplat o chestie absolut emotionanta. Noi mergeam spre parc si dintr-un magazin au iesit 2 gemene de vreo 4-5 ani, frumushele foc, cu parul blond, ondulat si prin in 2 cornite, sora lor mai marisoara si maicasa tinerica tare. Toate 3 copilele au sarit pe Dari, au inceput s-o imbratiseze, ea in carut, s-a stranga rau de tot, toate 3 calare pe ea. Una din gemene facea "es mia, es mia!" haha, si cealalta o apuca mai tare pe dari spre ea, ca sa arate ca "e a ei" de fapt.
Dari a ramas cam stoned, ca au luat-o asa pe nepusa masa, ea pana atunci tot striga dupa atentie dar nu primisese decat complimente si zambete. Acum fara sa strige i-au venit gemenele de hac!
A fost asa dragut, emotionant si rapid ca nu am apucat sa savuram momentul, decat dupa ce s-a petrecut.

Si la intoarcere a dat un hi5 cu un gagel micut tot pe strada, el a intins mana la Dari in carut si ea pac, l-a luat de mana, asa un salut repejor si prietenesc.
La semafor s-a intins dupa geanta unei doamne, a apucat-o fara ca respectiva sa isi dea seama. L. a zis sa o invatam ca pe mainuta aia din film care fura bijuterii, planuri bune are tafsu asta cu ea! Si te mai miri de ce ajung copchiii intr-un fel! :D

Abia astept sa mai ajung si eu pe plaiuri mioritice sa se intalneasca si cu bebeii prietenelor, ca acum am, de-alea cu casa, masa si cupii.