Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

09 March 2010

BLW - negative side

Nu ca ar avea ceva rau BLW-ul in sine, nu e de speriat. Ci e partea care nu ii place Dariei: finalul, adica sa o curat.
La lingurita se murdareste bavetica o gramada si in jurul gurii, bebele. La BLW se murdareste totul in toate partile, mai ales ca nu se scapa momentul de joaca, in care Dari planuieste: "hai sa arunc o bucata doua pe jos si apoi sa ma uit la ele de sus", cine ar scapa asa o priveliste?!

La gura, in nas, in sprancene, in urechi si in par. Uneori "trage o doza" de mancare sau zeama pe nari, apoi mai sunt bucatile care cad pe parti, dar nu pe jos ci in scaunel, adica ajung direct pe haine, oricat de invelita, infofolita si securizata ar fi. Ah, si sucul de fructe proaspat stors la labuta de pisica, da, ala se scurge pana la coate si apoi picura pe unde apuca.

Toate astea n-ar fi nimic, cel putin nu pentru pisica. Ea se oftica la final, cand ii iau tavita din fata si o sterg pe maini si pe botic.. moaaama ce se mai 'nerveaza, de ajunge sa si planga. Nu ii place sa o atingi pe fatza, punct. Nici mie nu imi place, haha! dar parca ea e si mai si, la asta seamana cu mine. Sa il citez pe Luis: "welcome to my life!" gran sonrisa




1 comment:

elena_elless said...

" [...] apoi ma uit la ele de sus"
:)) ce m-am distrat cat am citit!